vrijdag 12 juni 2009

Mijn weblog

Voor mij is mijn weblog vooral een uitlaatklep en notitieboekje voor de dingen waarmee ik me (in professionele zin?) mee bezig houdt.

Volgens mij is 'zwijgen' en 'je vooral op de vlakte houden' een betere strategie om carrière te maken dan gewoon zeggen wat je denkt.

Het 'rondhangen' op Internet levert soms wel een aantal aardige virtuele contacten op. Die contacten leveren soms wel weer van alles op: kennis, lesmateriaal, leuke websites en nog meer weblogs... en soms nog veel meer...

2 opmerkingen:

 1. Hee Willem,

  Je maakt het jezelf niet makkelijk met al die plekken waar je met verschillende petten op of in verschillende gemoedstoestanden/mate van eerlijkheid gaat schrijven.
  Ik heb daar wel respect voor, maar het zou mij teveel van het goede worden.
  "Volgens mij is 'zwijgen' en 'je vooral op de vlakte houden' een betere strategie om carrière te maken dan gewoon zeggen wat je denkt."
  Dat geloof je zelf natuurlijk ook niet!
  Op mijn werk wordt wel gezegd: als je geschoren wordt moet je stil zitten. Ik weiger me daar bij aan te sluiten. Meelopers zijn er al genoeg. Juist de mensen die tegndraads zijn hebben vaak een boodschap, als ze maar de ruimte krijgen om die te vertellen. Jij creëert je eigen weblogs daarvoor!
  Grappig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is eigenlijk nog veel doller, maar dat leg ik je nog een keer uit. 't Is een soort van grap, maar de mens heeft natuurlijk verschillende kanten. Ik wil gewoon niet de indruk wekken dat het allemaal niet deugt, dat er ook heel veel leuke dingen zijn... denk ik...:-)

  BeantwoordenVerwijderen