vrijdag 18 juni 2010

Weekverslag week 24

Maandagmiddag was het vooral Nederland-Denemarken geblazen. De presentatie van 'wiskunde en leergebieden' was leuk. Niet Newtoniaanse vloeistoffen. Dat is andere koek, zullen we maar zeggen. Voor de rest dan volgende week nog wat presentaties en de rest dan maar een vervangende opdracht.

Het ziet er naar uit dat het volgende week donderdagavond niet erg druk gaat worden. Bij 'statistiek 1-3' was de aandacht voor de opdrachten van volgende week niet zo gek dus. Ik moet aan dat laatste stuk nog wel iets toevoegen over 'samenhang'. Dat is voor het onderzoek handig. Correlatie is ook leuk maar vaak minder toepasbaar.

De presentaties bij 'internet en wiskundeonderwijs' kosten wel erg veel tijd. Leuk is het wel. Van 'het wilde denken' tot 'ICT-monitor' zullen we maar zeggen. Achteraf gezien is de combinatie 'presentaties' en 'jaar 2 en 3 samen' niet zo handig. Dat laatste is sowieso niet zo handig. Volgend jaar is er dus geen cursus (in de deeltijd) en het jaar daarop is de cursus alweer verouderd. Alhoewel, misschien valt het mee.:-)

Volgende week nog even de laatste lootjes. Vaarwel! Gewoon genieten van de vakantie. Daarna zien we wel weer...