zondag 17 juli 2011

Voortgang

Ik geloof dat ik nu alles voor klas 2 wel klaar heb. Op WISKUNDE basisparagrafen staan alle hoofdstukken voor HAVO 2. Omdat VWO 2 vrijwel hetzelfde is ga ik dat (voorlopig) even nog niet kopiëren. Dat moet makkelijker kunnen... Zie voorlopige voorziening voor een tijdelijke oplossing.

Nu dan verder met klas 3. Nog meer kwadratische vergelijkingen en gelijkvormigheid en nog zo wat... Maar dan weer een stapje moeilijker. Ik moet nog wel een keer iets schrijven over de 'boor en het gat'. Dat 'zoiets' in het onderwijs anders in elkaar steekt, zullen we we maar zeggen.:-)

4 opmerkingen:

 1. Oh dus je gaat ook 2e klas lesgeven? Dat zal helemaal anders zijn, ik had eerder verwacht 5 en 6 vwo :). Maar 2e klas ik wel leuk hoor.

  Hee een vraagje over de volgende link ....
  Is dat een openbare link of alleen voor jouw leerlingen? Of anders gevraagd: Mag ik hem op mijn website zetten voor mijn eigen 2vwo klas? (uiteraard wel erbij geschreven: met dank aan en gemaakt door W. van Ravenstein en/of ©WVR)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De link is openbaar dus je kunt er rustig naar linken. Geen probleem. Aparte naamsvermelding is niet nodig. Iedereen ziet dan het van wiskundeleraar.nl komt dus dan weet je wel hoe laat het is...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen dank. Gebruik wat je gebruiken kan. Wij leven tenslotte in de 20ste eeuw:-)

  BeantwoordenVerwijderen