vrijdag 14 mei 2010

Weekverslag week 19

Deze week was het weer erg, zullen we maar zeggen. Alleen maandag les van de minor. We hebben nog 's naar statistiek gekeken en afspraken gemaakt voor blok 4. We moeten wel opschieten anders is het voorbij...:-)

Dinsdag was ik vrij. Ik heb piano gespeeld op 't feestje van E&F. Dat was leuk! Zoiets doe ik gemiddeld ongeveer één keer per jaar. Op zich is dat altijd leuk om te doen, maar 't is wel een gedoe. Je sjouwt je een ongeluk met alle spullen en dan als je eenmaal begint dan moet je wel tegen de klippen opspelen. Wat maken mensen een hoop herrie zeg. Poe poe! Later op de avond kan eigenlijk niemand meer precies horen wat je allemaal doet. Het is in ieder geval belangrijk om je strategisch op te stellen. De volgende keer maar 's op letten!

Gisteren heb ik verder vooral uitgerust. Vandaag nog even een toets voor statistiek geproduceerd. 't Is wel een aardige toets, denk ik. Ik moet 'm nog wel even zelf maken. Kijken of ik alles snap wat ik vraag...:-)

Deze week stond ook in het teken van 'oude bekenden'! Grappig: F en AB. Allemaal uit de vorige eeuw...:-) Ik vind dat wel leuk!

Zie ook Spot

Morgen de toets maar 's uitwerken en hopelijk krijg ik dan ook nog wat ideeën voor de muziek voor bij de tekst voor die andere F. Het motto van deze week: FF bijkomen!:-))

1 opmerking:

  1. Toets statistiek uitgewerkt. Ik heb geen noemenswaardige problemen geconstateerd. 't Is te doen denk ik!:-)

    BeantwoordenVerwijderen