zaterdag 21 mei 2011

Het leven wordt steeds ingewikkelder

Als al die HBO-docenten nu straks een master moeten halen waar gaan ze dat dan doen? Op een HBO-instelling natuurlijk! Maar die instellingen die deugen toch niet? Die diploma's zullen dan ook wel niet veel meer voorstellen...

Bovendien wie moeten dan al die masters gaan geven? Dat zullen dan wel die HBO-docenten worden die zelf ook een master moeten halen...

Ik begrijp het niet meer...
....maar 't is niet mijn probleem...
Het leven wordt wel steeds ingewikkelder...

There's a hole in the bucket:-)

3 opmerkingen:

 1. Jaja, ik ben bang dat ik straks mezelf moet laten bijscholen. Destijds universitaire lerarenopleiding in Nijmegen gedaan, maar indertijd was daar nog geen titel aan verbonden. Dus......... zeg het maar. Later is dat onrecht wel gerepareerd. Maar eh ......... wie moet en wil mij op mijn vakgebied nog wat leren? Publicaties op het gebied van statistiek. Oud voorzitter gebruikersgroep SPSS Nederland. Oud bestuurslid en deelnemer subcommissie VVS. En drager van de zilveren Wisfaq speld van verdienste.
  En die Zijlstra:
  Marketing at the Hanze University of Applied Sciences, Groningen (graduated in 1994) and Sociology at the University of Groningen (graduated in 1996)
  Ik begin toch wel te twijfelen over de kwaliteit van de opleidingen in het Groningse.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ja in het HBO kan alles. Goede docenten diskwalificeren en kneuzen de boel laten regelen. Het kan allemaal, maar 't wordt er vast niet beter van, ben ik bang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Wordt tijd om iets anders te gaan doen:-)

  BeantwoordenVerwijderen