donderdag 12 mei 2016

Ik kan er niks mee

Ik ben twee uur bezig geweest om een e-mailtje te schrijven. De strekking van het mailtje moest zijn dat ik geen zin had om te reageren op een mailtje dat nergens over gaat. Maar als je twee pagina's nodig om uit te leggen dat je niet gaat reageren dan klopt er, misschien, iets niet.:-)

Uiteindelijk heb ik dan maar geschreven dat ik er niks mee kan. Lekker kort en krachtig. Af en toe moet je gewoon maar zeggen hoe 't is. Je moet tenslotte niet altijd alles maar goed vinden.

Waarschijnlijk is dat dus precies het probleem. Ik moet echt mijn best doen om alle onzin buiten de deur te houden. Ik geef les, ik neem proeven af, ik kijk dingen na, ik verzin praktische opdrachten, ... en dan heb je eigenlijk je handen wel vol genoeg. Dat moet namelijk allemaal worden voorbereid, bedacht, uitgevoerd en bijgesteld.

Maar ik heb niet het idee dat iedereen helemaal precies op de hoogte is wat er allemaal zo moet gebeuren. Maar dan wel zeuren over trivialiteiten. Kletsen over niks kan nergens toe leiden. Dus pas op de plaats. Ik richt me voorlopig maar even op de hoofdzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen