donderdag 6 december 2012

Ik bedoel maar...

Soms heb je in eens reden om iets op te zoeken. In het geval van 'wat is het doel van ...' denkt GOOGLE met je mee. De meeste gebruikte zoekopdrachten voor 'doel':

 
Eh!? Wat is het doel van 'Delft' of 'België'? En nog zo wat...:-)

4 opmerkingen:

 1. Let wel: dat google jou deze suggesties doet, heeft wel met jouw persoonlijke zoekgeschiedenis te maken hè? Een ander mens krijgt bij zoekterm 'doel' een ander rijtje.
  Ik krijg zojuist bijvoorbeeld bij zoekterm
  "wat is het doel van":
  wat is het doel van het leven
  wat is het doel van amnesty international
  wat is het doel van greenpeace
  wat is het doel van anonymous

  Niet dat ik daar overigens een weerspiegeling van mij interesses in herken, al is de eerste natuurlijk het meest banale filosofische cliché ooit. Echt iets wat een computersysteem mij zou toedichten als een vraag die mij wel zal bezighouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Een functioneringsgesprek is een gestructureerd gesprek tussen een medewerker en diens leidinggevende met als doel het functioneren van de werknemer en de onderlinge samenwerking te verbeteren. Functioneringsgesprekken worden meestal jaarlijks gevoerd."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Het doel van het functioneringsgesprek is het functioneren van de werknemer onder de loep te nemen en eventuele belemmeringen op te sporen én op te lossen. Niet de werkresultaten in het verleden staan centraal maar het heden en de toekomst."

  BeantwoordenVerwijderen