woensdag 9 september 2009

Een goed begin...

Ik had me voorgenomen om op dit weblog alleen maar leuke, aardige en opbouwende dingen te roepen. Dat blijf ik doen maar ik moet toegeven dat ik wel 's zwakke momenten heb en grote neiging vertoon om weer te gaan zeuren over allerlei dingen die fout lopen.

Maar ik moet sterk zijn. Leuke, aardige en opbouwende dingen? Ik heb ze nog niet gevonden... We zijn nu goed en wel een paar weken bezig maar 't is echt een zooitje...

Maar ja dat is dan natuurlijk niet aardig, maar wel waar... Ik wou dat het weer vakantie was.

4 opmerkingen:

 1. Al nagedacht over 'het lijstje’?

  en nee het hoef niet altijd leuk te zijn, De waarheid is soms gewoon niet leuk maar goed om te vertellen ipv als struisvogel met kop in de grond en net doen of er nix gebeurd. Je lezers houden van je eerlijkheid door gewoon te melden wat er echt gebeurd op de werkvloer en niet alleen de mooie praatjes.


  Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk regelmatig aan jouw lijstje...:-) Maar of 't er ooit van komt? Voorlopig maar even niet. Als ik hier ga vertellen wat ik allemaal meemaak... Nee dat gaat echt niet. Dan moet ik straks nog serieus op zoek naar een andere werkgever of nog beter dan kan ik meteen met vervroegd pensioen. Hum!? Dat is nog een idee...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. anders offline afspreken en buiten alle blogs houden. mijn doel is leren vanuit de praktijk om te begrijpen wat er in het verleden allemaal is bedacht en mislukt en belangrijker waarom. rotterdam toch? wanneer kan ik langskomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom. Maar dat lijstje was wel een beetje grootspraak van mij. Ik denk dat ik er heel veel geld wordt uitgegeven aan dingen die niet werken, zeker. Maar leg daar nu maar 's de vinger op! Als ik dat (zeker) wist zou ik niet te beroerd zijn om dat te openbaren....:-)

  Maar mijn ervaring is dat het voor mijn (geestelijke) gezondheid veel beter is om me bezig te houden met dingen die wel werken en met dingen die ik leuk vind en waar ik iets aan kan doen.

  Iedereen heeft recht op z'n eigen gekluns. Maar ik wil er geen last van hebben en ik ga me er niet mee bezig houden. Zoiets....:-)

  Ik ga binnenkort misschien maar 's wat vaker schrijven over dingen die wel werken en waarom ik denk dat het werkt. Als iedereen dat doet dan levert dan natuurlijk wel iets op uiteindelijk...

  BeantwoordenVerwijderen